14.04.2017 09:27 - goedkope wielerkleding
Автор: goedkopefietskleding Категория: Спорт
Прочетен: 48 Коментари: 0 Гласове:
0

VS beweerde een tweede opeenvolgende damesteam achtervolging titel met een spannende overwinning op Australiл in de UCI World Baanwielrennen Championships in Hong Kong op donderdag.

Het Amerikaanse team opgenomen Kimberly Geist, Kelly Catlin, Chloe Dygert en Jennifer Valente. De laatste drie maakten deel uit van de WK-team van 2016. Amy goedkope wielerkleding Cure, Ashlee Ankudinoff, Alexandra Manly, en Rebecca Wiasak reed voor de Aussie ploeg die de zilveren medaille behaald.

De titelverdediger en de Olympische zilveren medaillewinnaars bleef uit een zanderige late inspanning van de Australiлrs, die vanaf het begin stond maar kort pakte de leiding, om te winnen door 0,417 seconden. Voormalig junior wereld kampioen op de weg Dygert zetten in een wielerkleding online massale trek aan de voorzijde van het Amerikaanse team in de laatste kilometer van de 4km evenement om haar team te leiden naar een regenboogtrui.

“Dat was een fantastisch gevecht met een zeer goede Australische team,” zei Jim Miller, USA Cycling vice-president van de atletiek. “We hadden een gevecht tot het wielerkleding outlet bittere einde. Petje af voor de Aussies, reden ze een geweldige race.”

Nieuw-Zeeland won de bronzen medaille race tegen een Italiaanse ploeg die leidde tot de laatste 500 meter, maar viel uit elkaar om bijna vijf seconden op drift af te maken.